Days
Hours
Minutes
Seconds

UPDATE

#CO20

UPDATE CORONA MAATREGELEN 

Lieve mensen,
Allereerst dank voor jullie geduld en het feit dat meer dan 90% zijn ticket heeft bewaard en we de afgelopen tijd ook alweer een hoop nieuwe tickets hebben verkocht! Maar helaas hebben we slecht nieuws.
 
Een paar maanden geleden zag het er nog naar uit dat we, met een aantal aanpassingen, beide events toch door konden laten gaan. We hebben er alles aan gedaan en lang afgewacht, maar kunnen gezien de huidige (aanhoudende) maatregelen niet de kwaliteit en beleving bieden die wij voor ogen hebben en dus zullen Buurtfeest en Cube Outdoor Festival op 25 en 26 September 2020 geen doorgang vinden en weer verplaats worden, naar 28 en 29 mei volgend jaar.
 
Je ticket blijft uiteraard geldig voor volgend jaar en we vragen in deze uitzonderlijke crisis om een gedeelte van de ticketprijs te doneren of in ieder geval je ticket vast te houden tot volgend jaar, zodat we nog jaren dit mooie festival kunnen blijven organiseren.
Uiteraard is het wederom weer mogelijk om je geld terug te krijgen. We zullen binnenkort weer iedereen die een ticket heeft een mail sturen met de verdere informatie. 
 
Hopelijk tot snel! ❤️

Team Cube

ARTIESTEN

#CO20

Binnenkort komen we met meer info over de programmering maar we zullen praktisch dezelfde line-up aanhouden en natuurlijk blijven de locatie en alle andere zaken ongewijzigd.

ROUTE

Locatie
Locatie:
Festivalterrein Bovenkarspel
De Gouw 19
1611 BS Bovenkarspel
(Naast de voetbalvelden van KGB)
 
Parkeren:
Volg de borden ‘parkeren’ (je parkeert op maximaal 5 minuten lopen) en parkeer (gratis) in het streekbos (navigeer naar Veilingweg 21). Parkeer NIET bij Tuincentrum Ranzijn, de poort gaat daar om 17:30 dicht!
 
Openbaar vervoer:
CUBE Outdoor is gemakkelijk te bereiken via een treinverbinding op loopafstand. De laatste trein vertrekt om 00:57, dus je hebt alle tijd om deze te pakken als je naar Hoorn, Heerhugowaard of Alkmaar reist. Te voet ben je binnen 15 minuten bij de ingang.

MEMORIES

Vorige edities

BUURTFEEST

De avond voor Cube

Voor wie het nog niet weet: We hebben de perfecte gelegenheid om je kater nog groter te maken tijdens het hele festivalweekend. Zoals elk jaar organiseren we namelijk de avond voor Cube ‘Het Grote Buurtfeest, met ook dit jaar een dikke line-up!

Voor meer info, klik oude button hieronder. 

PARTNERS

Sponsoring

VOLG ONS!

Join de Cube community!

Copyright © 2020 Het Grote Buurtfeest